Varför ett Attefallshus?

Ett attefallshus är den perfekta tillbyggnaden med många funktioner. Reglerna för attefallshus ändrades i Augusti 2020 vilket innebär att att du kan bygga ditt attefallshus så stort som 30 kvm. Med förutsättningarna att det står 4,5 meter ifrån din tomtgräns. Vi på SBS Södertälje Bygg & Snickeri AB hjälper dig att bygga det attefallshuset som du alltid har drömt om. 

Ett Attefallshus kan ha många olika användningsområden. Det kan bli allt ifrån en gäststuga, till ditt nya hemmakontor eller varför inte poolhuset som ni länge drömt om. Attefallhus är perfekt när huset inte räcker till för alla gäster eller när tonåringen vill ha lite extra utrymme för kompisar. Du slipper även allt krångel med bygglov och med oss som dina hantverkare ser du snart ditt nya attefallshus på tomten.

Vad är viktigt att tänka på vid ett bygge av ett attefallshus?

Om du väljer att bygga ditt attefallshus med kök och badrum finns även möjlighet att tjäna några extra kronor på uthyrning. Att hyra ett attefallshus har under de senare åren blivit allt mer  populärt bland yngre personer och studenter som har svårt att hitta bostad. Vilket funkar utmärkt om ni bor i eller i anslutning till en större stad, där mindre bostäder är svåra att hitta eller är på tok för dyra. Vad som är viktigt att tänka på vid ett bygge av ett attefallshus med uthyrning som syfte,  är att det finns vissa regler att förhålla sig till. Därför är det viktigt att kolla upp vilka standardkrav som behövs enligt lag innan vi sätter igång med bygget. Regler kring uthyrning kan du läsa mer om på Sveriges Domstolars hemsida.

Vi på Södertälje Bygg & Snickeri hjälper dig att göra din vision till verklighet. Tillsammans med oss skapar vi och bygger ditt attefallshus efter dina visioner och önskemål. Vi har en nära dialog med dig under hela bygget och håller oss inom budget och tidsramar. Visst låter det bra? Du är varmt välkommen att hör av dig till oss om du har några fler funderingar kring attefallshus eller för en offertförfrågan.  

Har du redan en befintlig byggnad du vill bygga om eller en friggebod som kan rustas upp? Kolla gärna in våra andra tjänster. Låt ditt drömprojekt börja med SBS Södertäljes Bygg & snickeri AB!

Vi hjälper dig gärna med frågor kring ditt projekt

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att du som användare ska få en så bra upplevelse som möjligt.

 

Läs mer om vår integritetspolicy.