Byggfirma

SBS Södertälje bygg & snickeri är din personliga byggfirma i Stockholmsområdet. När du ska bygga om hemma är det mycket som måste stämma, och även om mycket går att göra själv kan det underlätta att anlita en byggfirma. Inför ett bygge behöver du bland annat göra ritningar och köpa material. Du behöver också skaffa rätt verktyg och se över bygglov och andra regler som kan gälla för ditt projekt. Om du anlitar oss som din byggfirma kan du vara säker på att bygget sker efter konstens alla regler och utförs på ett säkert sätt. Dessutom tar vi över ansvaret för allt det som är krångligt vilket ger dig massa tid att lägga på något annat.

SBS Södertälje bygg & snickeri är en liten byggfirma med många möjligheter.

SBS Södertälje och snickeri är en relativt nystartat företag, men vår kunskap och kompetens går tillbaka mycket längre än till starten av SBS. Vi vet att våra medarbetare besitter den kunskap samt behörigheterna som krävs för projektet. Vårt sätt att arbeta är att ha en nära kontakt med dig under projektet. Genom att göra det kan missförstånd undvikas och du kan få det resultat som du önskar. På SBS förstår vi att det kan kännas krångligt att välja byggfirma. Allt för ofta talas det om oseriösa företag med missnöjda kunder. Hos oss får du en helt annan upplevelse. Vi vill att du ska känna dig trygg när du väljer att arbeta tillsammans med oss, och jobbar alltid med målet att ge dig den upplevelsen. SBS har givetvis en F-skattsedel och är alltid tillgängliga för frågor.

SBS Södertälje bygg & snickeri är en liten byggfirma med många möjligheter. För oss spelar det ingen roll om din dröm är att bygga ditt hus från grunden eller bygga ut köket. Vi arbetar med både små och stora projekt och hjälper dig gärna göra din vision till verklighet. Uterum, golvbyte, attefallshus, garage, köksrenovering eller altanbygge. SBS kan hjälpa dig med det mesta. Är du företagare och vill få hjälp att bygga drömkontoret kan vi givetvis göra det också. För oss finns det inga byggdrömmar som är för stora!


Känner du dig redo att dra igång ditt projekt? Ring eller maila oss på 0709302815 eller sbsbygg@outlook.com

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att du som användare ska få en så bra upplevelse som möjligt.

 

Läs mer om vår integritetspolicy.