Garage

Garaget, byggnaden med många funktioner. Ett garage fungerar som ett förråd, en plats att meka på, förvaring av bilar, cyklar och är hemmets återvinningscentral. Garaget är en större del av hemmet än vad vi kanske tror. För utan garaget, vart ska vi då avlasta alla prylarna som inte får plats i huset?

 

Vi på SBS Södertälje bygg & Snickeri hjälper dig att bygga ett garage som är anpassat efter dig och dina behov. Stort som litet. Tillsammans med oss anpassar vi ditt bygge av garage på den utvalda platsen. Med vår erfarenhet hjälper vi dig att bygga det garage som är anpassat efter dina tankar och ideér. Oavsett hur stora visioner du har om ditt garagebygge, så finns SBS Södertälje bygg & snickeri här för att göra dina visioner till verklighet.

Ett garage kan ha mer funktioner än bara förvaring av prylar

Ett garage kan ha mer funktioner än bara förvaring av prylar. Du kan använda ditt garage i helt andra syften. Orkar du inte ta dig till gymmet? Bygg ditt egna i garaget. Det blir såklart svårare att hitta ursäkter, men du kommer tacka dig själv senare. Den extra ytan kan även fungera perfekt som atelje eller snickeriverkstad för den kreativa. Glöm inte att ljusinsläpp är viktigt för den som skapar. I detta fall rekommenderar vi ett större fönster för att få kreativiteten att flöda. 

Har du redan ett garage? Då kan vi såklart hjälpa dig att rusta upp det. Vi hjälper dig med byte av panel, isolerar och fräschar upp ditt nuvarande garage. Kanske vill byta färg och panel på ditt nuvarande garage? Att ändra paneler till matchande paneler med huset kan se ett mer stilrent och sammanhängande intryck. Eller varför inte göra något helt fristående. Nu har du chansen att ta ut svängarna och ändra färg och form. 

Vid bygge av ett garage krävs det i dom flesta fall ett bygglov från kommunen. Blir garaget inte större än 30 kvm räknas det som ett attefallsgarage, vilket inte kräver något bygglov. Vi på SBS finns självklart här för dig när det kommer till frågor och hjälper dig med ditt bygglov. 

Du är varmt välkommen att kontakta oss med dina tankar och ideér. Vi träffas och går igenom din vision och lämnar en offert. Ring eller maila oss på 0709302815 eller sbsbygg@outlook.com

Vi hjälper dig gärna med frågor kring ditt projekt

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att du som användare ska få en så bra upplevelse som möjligt.

 

Läs mer om vår integritetspolicy.