Nybygge

Att starta ett nybygge är något många drömmer om. Visst låter det fantastiskt att från grunden få bestämma och anpassa ditt hus helt efter dig och dina behov? Att bygga ett hus görs dock inte i en handvändning. Det är många beslut som ska fattas, regler att förhålla sig till och det kräver mycket tid. Samtidigt som det är mycket att hålla koll på är det också väldigt roligt. Och med bra hjälp på vägen behöver det inte vara krångligt.

Det finns en tillfredsställelse i att se något du själv skapat börja komma till liv. Därför tycker vi alla som får möjlighet borde testa. Drömmer du om en sommarstuga vid kusten? Eller om en familjevilla strax utanför stan? Oavsett kan vi på SBS Södertälje bygg och snickeri vara med och förverkliga dina husdrömmar!

Anlitar du oss för ditt nybygge är vi med dig under hela resan

Och förutom att givetvis bygga kan vi vara ditt bollplank att diskutera ideér med. SBS ger dig ett personligt bemötande och har koll på allt inom materialval och tillvägagångssätt. Våra medarbetare är vår största tillgång och vi ställer höga krav på oss själva för att ge dig den service du förtjänar. Vi hoppas och tror att detta leder till att du känner dig trygg när du har anlitat oss. 

Inför ett nybygge är det många val som ska fattas. Du ska inte bara bestämma hur planritningen och huset ska se ut, utan även välja alla detaljer som finns på insidan. Att fatta alla beslut kan vara överväldigande, därför hjälper vi dig gärna när det behövs. Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor. Vi kan hjälpa dig med allt från funderingar om kök till altan och materialval. 

En nybyggnation kräver också mycket pengar, därför rekommenderar vi att du börjar göra en budget. Kostnaderna kan lätt rusa och det är inte sällan byggprojekt måste läggas ner för att pengarna tagit slut. Bästa sättet att undvika detta är att göra en bra budget och sedan strikt hålla den. Hos oss får du alltid konkurrenskraftiga priser och en offert du kan förhålla dig till. Skulle extra kostnader uppstå kommer vi också vara snabba på att uppdatera dig om dessa. 

Är du redo att förverkliga din dröm? Ring oss på 0709302815 eller maila oss på sbsbygg@outlook.com för en offert och för ett första möte.

Vi hjälper dig gärna med frågor kring ditt projekt

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att du som användare ska få en så bra upplevelse som möjligt.

 

Läs mer om vår integritetspolicy.