Södertälje bygg och snickeri AB

SBS Södertälje bygg & snickeri AB är en nystartad byggfirma med bas i Södertälje som utför byggarbeten i hela Stockholmsområdet. Vårt mål är att erbjuda dig som kund trygghet, kvalitet och anpassningsbara lösningar. Från första samtal till färdigt resultat vill vi att du ska kunna känna dig trygg och veta att ditt projekt är i goda händer. Vi arbetar med moderna verktyg och ser till att ditt projekt blir både kostnadseffektivt och kvalitativt! 

Våra medarbetare besitter stor kompetens och hjälper dig gärna med frågor kring projektet. SBS följer alla branschens regler kring säkra konstruktioner och besitter behörigheterna som krävs för projektet. Vi innehar F-skattsedel och du som är privatperson har möjlighet att utnyttja ditt rot-avdrag när du köper tjänster från oss. 

ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad och är en skattesubvention som du som privatperson kan få. En skattesubvention innebär att du kan få ett skatteavdrag för vissa tjänster som utförs på en byggnad du bor i eller äger. Vill du veta mer om rotavdrag kan du läser mer på Skatteverkets hemsida.

SBS Södertälje bygg & snickeri är din personliga byggfirma i Stockholmsområdet

När du ska bygga om hemma är det mycket som måste stämma, och även om mycket går att göra själv kan det underlätta att anlita en byggfirma. Inför ett bygge behöver du bland annat göra ritningar och köpa material. Du behöver också skaffa rätt verktyg och se över bygglov och andra regler som kan gälla för ditt projekt. Om du anlitar oss som din byggfirma kan du vara säker på att bygget sker efter konstens alla regler och utförs på ett säkert sätt. Dessutom tar vi över ansvaret för allt det som är krångligt vilket ger dig massa tid att lägga på något annat. 

SBS Södertälje och snickeri är en relativt nystartat företag, men vår kunskap och kompetens går tillbaka mycket längre än till starten av SBS. Vi vet att våra medarbetare besitter den kunskap samt behörigheterna som krävs för projektet. Vårt sätt att arbeta är att ha en nära kontakt med dig under projektet. Genom att göra det kan missförstånd undvikas och du kan få det resultat som du önskar.

Vi arbetar med både små och stora projekt och hjälper dig gärna göra din vision till verklighet

Allt för ofta talas det om oseriösa företag med missnöjda kunder. Hos oss får du en helt annan upplevelse. Vi vill att du ska känna dig trygg när du väljer att arbeta tillsammans med oss, och jobbar alltid med målet att ge dig den upplevelsen. SBS har givetvis en F-skattsedel och är alltid tillgängliga för frågor. 

För oss spelar det ingen roll om din dröm är att bygga ditt hus från grunden eller bygga ut köket. Vi arbetar med både små och stora projekt och hjälper dig gärna göra din vision till verklighet. Uterum, golvbyte, attefallshus, garage, köksrenovering eller altanbygge. SBS kan hjälpa dig med det mesta. Är du företagare och vill få hjälp att bygga drömkontoret kan vi givetvis göra det också. För oss finns det inga byggdrömmar som är för stora!

Känner du dig redo att dra igång ditt projekt? Ring oss på 0709302815 eller maila på sbsbygg@outlook.com oss för att boka in ett första möte tillsammans!

Vi hjälper dig gärna med frågor kring ditt projekt

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att du som användare ska få en så bra upplevelse som möjligt.

 

Läs mer om vår integritetspolicy.