Renovering i Stockholm

Nu är det dags. SBS Södertälje Bygg & snickeri AB hjälper dig att uppfylla dina renoverings drömmar. Vi är proffsen som hjälper dig med de små och stora renoverings projekten. Du kanske vill ha ett nytt trallgolv på baksidan eller bygga om de två små rummen till en stor sällskapsyta? Med oss blir allting enkelt. 

När det kommer till renovering i Stockholm handlar det om att hitta rätt byggfirma. Vi på SBS södertälje Bygg & Snickeri är byggfirman för dig som bor i stockholmsområdet. Med vår kunskap och professionalitet ser vi till att din renovering sker på ett säkert och korrekt sätt. Våra hantverkare jobbar för att göra dina visioner till verklighet och levererar en renovering som du mer än gärna skryter om på jobbet. Detta gör vi genom ett nära samarbete med dig under hela renoveringen och ser till att du får de resultat som du önskar.

Har du stora visioner om ditt hem?

Att renovera själv kan i tanken kännas som en rolig idé. Men det tar både tid och kraft från annat som skall hinnas med i vardagen. Därför vill vi att du ska känna sig trygg med att lämna över renoveringen i våra händer. Detta betyder att du får mer tid att lägga på annat som du bryr dig om. Du är med och bestämmer de roliga valen, så tar vi hand om allt det slitsamma. Visst låter det bra?

När du anlitar en hantverkare för renovering av din bostad har du även rätt att använda rotavdraget. Vilket betyder att du har rätt att få upp till 30 % avdrag på arbetskostnaderna upp till 50 000 kr. I förutsättningarna att du bor i sverige eller betalar minst 90 % av dina förvärvsinkomsterna beskattas som inkomster från Sverige, är myndig och äger den bostad som rotavdraget ska dras från. Det så kallade rot avdraget gäller per person. Är ni två personer som gemensamt äger en bostad kan ni slå ihop era två rot avdrag. så sätt kan ni dra av 100 000 kr av arbetskostnaden för större renoveringsprojekt. Du kan läsa mer om rot avdraget på skatteverkets hemsida. 

Går du i renoveringstankar? Hör av dig till oss på Södertälje Bygg & snickeri så hjälper vi dig att förverkliga dina renoverings drömmar. Vi hjälper dig att ta fram allt från offert till val av material. Välkommen!

Vi hjälper dig gärna med frågor kring ditt projekt

Den här webbplatsen använder sig av cookies för att du som användare ska få en så bra upplevelse som möjligt.

 

Läs mer om vår integritetspolicy.